Brasiliansk vaxning

Vad är brasiliansk vaxning?

Brasiliansk vaxning är för de som vill vara helt hårfri på intimområden (fram och bak). Med en brasiliansk vaxning jämfört med bikinivaxning tas allt könshår bort, vilket är målet. Det må låta smärtsamt men efteråt är det väldigt skönt och hårfritt.

Hur är det att göra en brasiliansk vaxning?

Om du aldrig gjort en brasiliansk vaxning tidigare kan det kännas läskigt. Det är därför viktigt att du går till en salong som använder rätt typ av vax för känsligare områden samt använder rätt teknik. Det gör att smärtan minskar och ser till att du inte får utslag om kan klia. Jag har alltid på mig handskar när jag vaxar generellt sett samt har en för- och efterbehandling som är skonsam för huden.

Första gången gör alltid ondast, sedan vänjer du dig och då är det inte lika läskigt eller jobbigt. Om du är orolig för att känna dig blottad kan jag nämna att jag gjort detta sedan 2004 och haft flera ”första”-kunder som känt exakt samma sak men som idag är mina stamkunder.

Hur länge varar en brasiliansk vaxning?

Det beror helt på hur aggressiv hårväxt du har men man brukar säga att resultatet varar i ca 4-5 veckor. Det bästa är att komma med jämna mellanrum och inte raka mellan tillfällena. När du rakar dig växer håret ut tjockare och då gör det ondare att vaxa sig efteråt.

Ring mig gärna

Du är mer än välkommen att ringa mig om du vill boka en tid eller känner dig orolig för något. Priser för vaxning hittar du under min prislista. Vill du vaxa fler områden samtidigt kan vi lösa ett bra paketpris.

Adress

Viktoriagatan 5 (1 Trappa upp)
Göteborg, Sverige
Google Maps