Bikinivaxning

Bikinivaxning är precis som det låter, det handlar om att ta bort hår från låren och precis utanför troskanten. Målet med att vaxa bikinilinjen är att få bort hår som syns när du bär baddräkt eller en bikini. Att vaxa bikinilinjen hemma eller hos mig skiljer sig en del. Hos mig gör det inte lika ont eftersom jag använder rätt vax som är skonsamt för huden. Får du ofta utslag av att vaxa hemma kan det bero på just det, att du använder felaktigt vax för speciella områden.

Vaxa bikinilinje, hur går det till?

När du vaxar bikinilinjen behöver du inte ta av dig trosorna som när du exempelvis gör en brasiliansk vaxning. Det gör att du inte behöver känna dig blottad eller naken framför en främling om det skulle hindra dig från att vaxa just det området.

Jag använder alltid handskar och gör en för- och efterbehandling för att minska hudirritation som kan uppstå. Det är inte farligt och lägger sig ofta efter några timmar om det uppstår.

Är du intresserad av att vaxa bikinilinjen?

Ring mig för att rådfråga om du är osäker eller vill veta mer om bikini vaxning. Prislistan är uppdaterad men om du vill vaxa fler områden samtidigt kan vi ta fram ett bra paketpris för just dig.

Adress

Viktoriagatan 5 (1 Trappa upp)
Göteborg, Sverige
Google Maps