Ansiktsbehandling

Ansiktsmassage – stimulerar cirkulationen i ansiktet, där musklerna lätt stelnar. Motverkar för tidiga rynkor, slätar ut stress- och spänningslinjer, och hjälper huden att behålla smidighet, spänst och elasticitet.

 

Klassisk ansiktsbehandling

Det börjar med hudens rengöring, följd av en skonsam peeling, för att avlägsna de döda hudcellerna. Pormaskar och orenheter avlägsnas efter att huden värmts upp med varm ånga under 10 minuter (om så önskas korrigeras även ögonbrynen). Efter lymfdränage följer en avslappnande massage av ansikte, hals och axlar, som lindrar spänningar och ger Dig ny energi. Avslutningsvis läggs en passande ansiktsmask, följd av en fukt- givande crème, som hjälper huden att behålla sin lyster.

Medicinsk hudvård Mene&Moy

Hjälper åldrad, torr, akne, solskadad livlös och stressad hud att återfå sin lyster och spänst. Mene&Moy peeling för hudföryngring. Du kan vara säker på att du blir behandlad av det bästa mest säkra peelingen som finns. Ditt ansikte kommer att bli släta och jämnare och få mer spänst och lyster.Bästa resultatet får du vid en kur om 5 ggr. Kan göras året runt och är speciellt lämplig när huden är i extra behov av omvårdnad. Passar alla hudtyper, men ej citrusallergiker.

AHA, PHA-behandling Exuviance

En djuprengörande behandling med alfahydroxysyror som gör huden klarare och renare. En mycket effektiv behandling mot olika hudproblem som t.ex. acne, fet hud, mogen, torr och livlös hud.

Lyx ansiktsbehandling

Klassisk ansiktsbehandling iInkl. nagelvård & handinpackning.

Adress

Viktoriagatan 5 (1 Trappa upp)
Göteborg, Sverige
Google Maps